Over ons | Producten | Ligging | Nieuwsbrief | Contact

 
   
   

Bogaard Elektro  is een elektrotechnisch installatiebedrijf, dat zich specialiseert in het adviseren, installeren en aansluiten van uw totaalconcept. We beschikken over een showroom van ongeveer 120 mē. Wat vindt u allemaal in onze ruime showroom?

Allereerst een grote keuze aan moderne design verlichting en aanverwante accessoires. Wij voeren alle bekende verlichtingsmerken zoals Artemide, Prandina, Cini & Nils, Flos, Anta, Cattelani & Smith, Tobias Grau enz.

Goede verlichting speelt een belangrijke rol in het interieur van uw woning. Verlichting moet mooi zijn, maar natuurlijk ook functioneel. De juiste leeslamp, een goed maar ook sfeervol licht boven de tafel, het is soms heel moeilijk de juiste keuze te maken. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag en stellen eventueel een verlichtingsplan op. Ook adviseren wij bij u thuis en nemen eventueel lampen mee om uit te proberen.

Licht moet bediend worden en tegenwoordig speelt schakelmateriaal dan ook een belangrijke rol in het interieur. Schakelmateriaal zoals stopcontacten, schakelaars, telefoonstopcontacten, tv aansluitingen enz. zijn leverbaar in vele kleuren en de evolutie hiervan staat niet stil. Het wordt steeds mooier, fijner, functioneler. De verlichting bedienen met afstandsbediening bijvoorbeeld, is een luxe, maar niet langer onbetaalbaar. In onze showroom laten wij dan ook de nieuwste trends op dit gebied aan u zien.

Domotica is een begrip wat je veel hoort, maar waarvan veel mensen niet precies weten wat het is. Wij helpen u hier graag mee. In onze showroom is een demo paneel aanwezig om de diverse mogelijkheden te kunnen laten zien.


Ons bedrijf is aangesloten bij Uneto-Vni. Als veiligheid, kwaliteit, ontwerp en comfort voor u belangrijk zijn, kiest u altijd een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI!

 
     
   

Een schakel brengt licht in de duisternis

     
  BOGAARD v.o.f.  
  Industrieweg 1  
  4524 JJ Sluis  
 
 
  T : 0031 (0)117 420334  
  F : 0031 (0)117 420328  
  KVK :  21016515  
  info@bogaardelektro.nl